miercuri, 15 decembrie 2010

Aperitiv cu ton







Iti trebuie:

  • 1 cutie de ton in suc natural
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g masline verzi umplute cu gogosari
  • 1 lamaie
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare.
  2. Scurgi apa, inlaturi coaja si ii tai cuburi.
  3. Scurgi sosul din conserva de ton, tai pestele bucati si il adaugi peste cartofi.
  4. Adaugi ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate in doua, patrunjelul tocat, ulei, sare si piper dupa gust.
  5. Storci jumatate de lamaie, iar cealalta jumatate o tai felii.
  6. Amesteci cu grija ingredientele sa nu se sfarame si salata e gata pentru a fi servita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu