Iti trebuie:
- 300 g faina
- 2 oua
- 550 ml lapte
- ulei
- sare.
- 200 g branza de vaci
- 1 lingura unt
- 100 g smantana
- sare
- 1 gogosar
- marar.
- Cerni faina intr-un vas, ii faci o adancitura in mijloc si adaugi ouale, laptele si un praf de sare.
- Bati compozitia cu telul pana nu mai raman cocoloase, dupa care adaugi 2 linguri de unt si amesteci.
- Compozitia trebuie sa-ti iasa ca o smantana subtire, pe care o las sa se odihneasca jumatate de ora.
- Incalzesti intr-o tigaie jumatate de lingura de ulei si le prajest cate 1 minut pe fiecare parte.
- Freci branza cu untul si cu un praf de sare, adaugi smantana, mararul si amesteci.
- Intinzi apoi pe o clatita 2 linguri de crema de branza, asezi gogosar taiat felii si rulezi clatita strans.
- Dupa ce o tii la frigider 1 ora, o tai bucati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu