miercuri, 15 decembrie 2010

Ardei umplut cu cascaval si oua







Iti trebuie:

  • 3 ardei grasi
  • 300-400 g cascaval
  • 3 oua fierte
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri cu maioneza
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Da cascavalul pe razatoarea mica.
  2. Adauga usturoiul zdrobit, sare si incorporeaza maioneza.
  3. Separat, spala ardeii grasi, taie deasupra un capacel si indeparteaza cu grija cotorul si semintele.
  4. Umple ardeii pana la jumatate cu compozitia astfel obtinuta.
  5. Aseaza in mijloc cate un ou fiert si apasa usor.
  6. Acopera cu restul de crema.
  7. Lasa la frigider doua, trei ore, dupa care taie felii mai groase.
  8. E un aperitiv delicios.
Portii: 8 portii
Pregatire: 15 minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu