miercuri, 15 decembrie 2010

Tartine cu hrean si sfecla rosie







Iti trebuie: 

  • 8 felii de paine
  • 1 radacina hrean
  • 5 masline
  • 1 legatura marar
  • sare si piper dupa gust
  • 12 cepe verzi
  • 1 sfecla rosie mica
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 g margarina.
Pregatesti asa: 
  1. Freci margarina pana devine spuma, apoi imparti cantitatea in 3 parti egale.
  2. In prima adaugi hrean, curatat, dat prin razatoarea mica si frecat cu sare.
  3. In cea de-a doua parte adaugi sfecla rosie, coapta sau fiarta, curatata de coaja si data prin razatoarea mare.
  4. In cea de-a treia compozitie adaugi ceapa verde, curatata si taiata rondele sau foarte marunt.
  5. Potrivesti compozitiile de sare si piper.
  6. Decupezi painea cu o forma rotunda pentru fursecuri si o ungi cu pastele formate.
  7. Apoi decorezi tartinele cu rondele de masline si/sau buchetele de patrunjel si marar.
  8. Asezi tartinele pe un platou si le servesti la masa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu