Iti trebuie:
- 1 cutie cu ciuperci
- 2 cepe
- 100 g unt
- 1 chifla
- 1 ceasca cu lapte
- 2 galbenusuri crude
- 250 g ficat de pui
- sare
- piper
- verdeata proaspata
- 2 linguri cu ulei
- Ciupercile se scurg bine de zeama din conserva, apoi se pun la inabusit in putin ulei cu cepele tocate marunt.
- Apoi se adauga ficatul si se pune putina apa ca sa fiarba impreuna.
- Dupa ce s-au fiert, se scurg bine de zeama ramasa si se dau prin masina sau la robot pana se obtine o pasta.
- Se adauga in compozitie si chifla inmuiata in lapte si scursa bine, untul moale(la temperatura camerei),galbenusurile, sare si piper dupa gust si verdeata tocata marunt.
- Totul se omogenizeaza foarte bine. In caz ca e prea tare compozitia se poate subtia cu un pic de lapte.
- Se serveste pe felii de paine prajita. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu