miercuri, 15 decembrie 2010

Pasta de ciuperci cu ficat









Iti trebuie:

  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 1 chifla
  • 1 ceasca cu lapte
  • 2 galbenusuri crude
  • 250 g ficat de pui
  • sare
  • piper
  • verdeata proaspata
  • 2 linguri cu ulei
Mod de preparare: 
  1. Ciupercile se scurg bine de zeama din conserva, apoi se pun la inabusit in putin ulei cu cepele tocate marunt.
  2. Apoi se adauga ficatul si se pune putina apa ca sa fiarba impreuna.
  3. Dupa ce s-au fiert, se scurg bine de zeama ramasa si se dau prin masina sau la robot pana se obtine o pasta.
  4. Se adauga in compozitie si chifla inmuiata in lapte si scursa bine, untul moale(la temperatura camerei),galbenusurile, sare si piper dupa gust si verdeata tocata marunt.
  5. Totul se omogenizeaza foarte bine. In caz ca e prea tare compozitia se poate subtia cu un pic de lapte.
  6. Se serveste pe felii de paine prajita. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu